Stillingsannonse

Prosjektleder innen elektro, bærekraftige og energiøkonomiske løsninger

Ønsker du en spennende og variert jobb i et fremtidsrettet elektro-selskap i vekst?

Stabil arbeidskraft har i alle år bidratt til AS Elektro Gruppen sin vekst og suksess. Et solid grunnlag er skapt for suksess, også i fremtiden!

Til stillingen søker vi etter deg som har erfaring som prosjektleder fra små, mellomstore og store prosjekter, og et ønske om å motivere andre og skape forståelse for felles mål. Det viktigste er likevel at du har den nødvendige kompetansen, og ønsker å utvikle deg videre i rollen. Du må ta eierskap til egne prosjekter, ha gjennomføringsevne og ønske om å utvikle deg videre i et faglig godt miljø. Som prosjektleder vil du ha en sentral rolle i kommende prosjekter. Du vil få muligheten til bygge din egen portefølje med prosjekter og kunder.

Vi tenker at en god prosjektleder er strukturert og systematisk i sin tilnærming, planlegger fremover, gjør klare prioriteringer, fordeler ressurser effektivt og tar ansvar for resultater. I tillegg tenker vi at vedkommende forstår viktigheten av god bunnlinje, identifiserer mulig risiko og overvåker økonomiske konsekvenser av egen aktivitet. Rollen krever et godt samarbeid med øvrige fagressurser internt og eksternt, deling av kunnskap, erfaringer og informasjon.

 

Kort om stillingen

En nøkkelrolle i en bedrift i vekst og med god økonomi. Ansvar for ett eget team med elektrikere, lærlinger og en bred kundeportefølje. Du vil delta i anbudsprosesser, og må like å kalkulere. Stilling passer for deg som liker en litt hektisk hverdag hvor man må håndtere flere oppgaver på kort tid og hvor du får utviklet deg. Du er bedriftens stemme på telefon og vårt ansikt utad mot mange av våre kunder og leverandører.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Det er ønskelig med fagskole utdanning i tillegg til gr.L, men ikke ett krav dersom søker kan vise til god relevant arbeidserfaring. Minimum fagbrev som elektriker med tilsvarende bas og/eller anleggsleder erfaring vil også bli vurdert. Vi ser for oss at du er god på digitale verktøy som excel, eldata osv. Du må være oppdatert på relevante gjeldene lover og forskrifter.

Du er en positiv, effektiv og selvstendig ansvarsbevisst person, som er god på samarbeid og evner med å lytte og kommunisere godt med andre. Du må være selvstendig, ha gode rutiner, men være fleksibel og kunne ta ting på sparket når de kommer. Du har minimum sertifikat klasse B.

Opplæring i bruk av bedriftens systemer vil bli gitt ved oppstart.

Stillingsbeskrivelse

Ansvar for bedriftens serviceoppdrag og mindre ombygginger ute hos våre næringskunder, ansvarlig for å følge opp oppdragsmuligheter og drive aktivt salg. Hovedansvarlig for oppdragsplanlegging og delegering av arbeidsoppgaver til elektrikere og lærlinger. Ta imot oppdrag fra kunder med avtale om sted, tid og eventuelt pris, samt være bedriftens ansvarlige kontakt overfor kunden.

Fullt ansvar for oppdragsutførelse, i dette inngår befaring, kalkulasjon, tilbud, budsjett, fakturering, innkjøp, fremdriftsansvar, resultatansvar, dokumentasjon og reklamasjoner.

Stillingen rapporterer til faglig- og daglig leder.

 

Send din søknad!

AS Elektro Gruppen tilbyr en meget attraktiv og trygg arbeidsplass, pensjons- og forsikringsordninger. Konkurranse dyktig lønn. Fantastisk arbeidsmiljø. Faglig påfyll med kurs og kompetanseheving. For rett person kan det være mulig for ytterligere ansvarsområder og oppgaver.

Har du spørsmål knyttet til rollen eller selskapet, tar du kontakt med daglig leder Knut Arnestad på telefon 98 21 21 23